Sigara Sarma Makineleri

Son yıllarda sigaraya yapılan zamlardan sonra ve bazı sigara içen kişilerin zevk tercihi olan, Adıyaman dediğimiz tütünlerdir. Bu tütün Adıyaman, Malatya, Diyarbakır, Doğanşehir yörelerimizde yetişir. Hazır satılan Amerikan tütünü dediğimiz tütünlere kıyasen daha az zarar vermektedir ve fiyat bakımından da daha ucuz maaliyetlidir. Bu sebepden dolayı tüketiciler bu tütünleri tercih etmektedirler. Tabi bu tütünü hazırlayıp sarma dediğimiz, tütünü  flitrenin içine doldurma işlemi, sigara sarma makineleri, aracılığıyla yapılmaktadır.  Bir yandan sigara sarma makinesi alırken dikkat edilmesi geren unsurladan bazıları, makinenin her tütünü sarabilmesi, her flitreye uyması, ve tütünü kırmadan doldurması. Çünkü sarım esnasında kırılan tütünlerde, sigara içerken kül dökülme sorunu oluşur. Diğer yandan ise, ıslak tütün, toz tütün. Mutlaka sigara sarım işi yapan kişilerin çalışma esnasında tütünleri toz haline gelecektir. Toz tütünlerin zaaiyetini önlemek için, makinenin toz tütünü de sarmasıdır. Diğer unsur ise, nemli tütün. Günümüz hava şartlarında, ve büyük şehirlerinde oluşan nemden dolayı tütünler kurumamaktadır. Kuru olmayan tütünleri de sigara sarma makineleri dolduramamakta.  O yüzden makine alırken bu sorunlar da göz önünde bulundurulmalı.

Flitre uyumluluğu;

Piyasada bulunan değişik marka flitrelerin bazıları, üretim yönünden dar ağızlı olarak yapılmıştır. O yüzden kullandığınız flitrelerle sarım esnasında sorun yaşamamanız için, her flitreye uygın ağızlı makineler tercih etmelisiniz. Diğer yandan uzun kısa flitre; Uzun  olan flitrelerin diplerinin tam dolması için de , yine makinelerin, bunlara da uyumlu olması gereklidir.

Elektrikli Sigara Sarma Makinesi

Elektrikli sigara sarma makinesi,  insan gücüne ihtiyaç duyulmadan, elektrik ile sigara dolum yapan makinelerdir.  Kızaklı yani ittirmeli sistem ile çalışan bu makineler, tütünü kırmadan, ezmeden doldurur. Piyasada bulunan, Adıyaman, Bitlis, Diyarbakır, Muş, Bingöl, Doğanşehir, Tekel , ıslak, kuru, toz dahil olmak üzere her tütünün kolaylıkla sorunsuz olarak doldurur.  Tütün ayrımı yapmaz. Ayrıca piyasada bulunana çeşitli flitreler,  yapımı bakımından, ağız genişliği farklılık gösterebilir. Örneğin; Bazı flitrelerin ağzı dar olabilir. Bu da eğer aldığınız elektrikli sigara sarma makinesinin ağzına uyumlu değilse, sigara sarımı yapamazsınız. Bu sebepten dolayı, makine tercihi yaparken ağzı her flitreye uyabilir özellikli makine almak gerekir. Sitemizde sattığımız elektrikli makine her flitreye uyum sağlamaktadır. Ve flitrelerin dibinde boşluk veya ucunda fazlalık bırakmamaktadır. Diğer yandan, evde tütün sarım işi yapan kişilerin sarım esnasında etrafa ses  rahatsızlığı vermemenizdir.  O yüzden bu makineyi tercih edebilirsiniz. Çünkü bu makineler ile çalışırken etrafa rahatsızlık vermez, tv karşısında bile keyifle sarım yapabilirsiniz. Ayrıca biriken toz tütünlerinizi, etrafa dağıtmadan, zaiyat vermeden, tarafımızca gönderilen makine ile beraber gelen, tütün haznesi sayesinde kolayca doldurabilirsiniz.  Sardığınız sigaraları muhafaza edebilneiz için de makine ile beraber gelen tütün sehpasını kullanabilirsiniz.

Ocb Micro Matic Sigara Sarma Makinesi

Fransa’da üretilen ve tamamen fransız patentli olan ocb sigara sarma makinesi, hem sağlamlık hem serilik hem de sarım kalitesi yönünden kollu sigara sarma makinelerin arasında en iyilerinden biridir. Tamamen çelik malzemeden yapılmış olan ocb sigara sarma makinesi,  tütün ayrımı yapmaksızın her tütüne uyum sağlamaktadır. Adıyaman, Bitlis, Tekel, ıslak, nemli ve toz dahil her tütünü extra işlem yapmadan sorunsuz  olarak doldurabilirsiniz. Tütün ayrımı yapmaz. Kızaklı yani ittirmeli sistem ile çalışan bu makine tütünü doldururken kırma yada ufalama yapmaz. Ocb sigara sarma makinesi ile sarılan sigaralarda kül dökülme sorunu yaşanmaz. Özel olarak yapılmış çelik flitre ağzı sayesinde, flitre değiştirmeye ihtiyaç duymaz ve zamanla oluşan aşınmalara karşıda dayanıklılık gösterir. Tarafımızca gönderilen , paket içerisinde gelen yedek kol yayları ve flitre sıkıştırıcı lastikler sayesinde yedek parça ihtiyacı da duymazsınız. Ayrıca çalışma esnasında bulunduğu yerde kaymaması için, makine altında plastik kauçuk bulunur. Bu kauçuk sayesinde, makineyi her yerde kullanabilirsiniz. Tek elle çalışmak isteyen kişiler bu kauçuğu yapıştırıcı yardımı ile masaya sabitleyip daha hızlı sarım yapabilir.

Top O Matic  Sigara Sarma Makinesi

Ocb sigara sarma makinesi ile aynı fabrika da üretilen top o matic sigara sarma makinesi, sağlamlık ve tütün sarım kalitesi ile kollu sigara sarma makineleri arasında en iyilerindendir. İç dış bütün aksamları çelik malzemeden üretilen top o matic sigara sarma makinesi ile, 15 dakikada sigara sarma mümkün. Kaliteli malzemeden yapılan top o matic sigara sarma makinesi ağır olduğundan, çalışma esnasında bulunduğu yerde kayma yada oynama yapmaz. Bu sebep den dolayı makineyi herhangi bir yere montalama işlemi duymadan kullanabilirsiniz. Bu yüzden makineyi istediğiniz yere götürebilir, istediğiniz yerde kullanabilirsiniz. özel olarak yapılmış olan, flitre takılan ucu çelik olduğundan dolayı zamanla yıpranma  yapmaz ve her flitreye uyar. Çalıştığınız firma dar ağızlı flitre ile sarım yapmanızı isteyebilir. Bu sebep den dolayı makine değiştirmek zorunda kalmazsınız. Hava şartlarından dolayı, kurumayan tütünleri, çoğu makine sarmaz. Ama top o matic sigara sarma makinesi, ıslak, kuru, Adıyaman, Bitlis, Muş, Tekel, toz dahil her tütünü kolaylıkla sorunsuz olarak doldurur. Biriken toz tütünlerinizi bile zaiyat vermeden doldurabilirsiniz. En önemlisi ise çalışma esnasında çevirdiğiniz kolun rahat olması. Kolu zor olan makineler ile, belli bir süre  çalıştığınız da yorulabilirsiniz. Ama top o matic sigara sarma makinesi, ile saatlerce yorulmadan çalışabilirsiniz. Çünkü özel olarak yapılmış mili, üstten tütün kesen bıçağı ve kalay tütün kızağı sayesinde çalışma esnasında çok az güce ihtiyaç duyarsınız. Tarafımızca gönderilen, paket içerisindeki yay ve flitre sıkıştırıcı lastikler sayesinde, yedek parça ihtiyacı duymazsınız. Bazı tütünlerden kaynaklanan, sarım esnasında, flitrenin ucunda fazlalık kalabilir. Bunun için de makine üzerinde bulunan, uzun kısa flitre ayarlaması için yapılan aparatı kullanabilirsiniz. Bu sayede daha düzgün tütün sarımı yapabilirsiniz.

Elf Bar RF350 Elektronik Sigara

Elf Bar RF350 Pod sistemi modu, uzun süreli bir vaping deneyimi için C tipi şarj sistemine sahip 350 mAh dahili pil ile çalışır. Kompakt ve ergonomik görünümü ile dışarıda taşımanız için portatiftir. Elf Bar RF350 doldurulabilir Pod kartuş, PCTG’den yapılmış 1,6 ml kapasiteye sahiptir. 1.2ohm direnci ile size kesinlikle harika bir vaping deneyimi sunuyor. Elf Bar’dan bir yenilik, yeniden doldurulabilir kartuşlara sahip Elf Bar RF350 yeniden kullanılabilir alt sistemidir .

Modern bir cihazın kullanımı kolaydır, bakım konusunda hiç seçici değildir ve boyutuna göre oldukça büyük bir pil rezervine ( 350 mAh ) sahiptir . Elf Bar RF350 Pod başlangıç ​​kiti 350mAh, başlamak için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir, sadece kartuşu sıvı ile doldurmanız ve gerekirse pili yeniden şarj etmeniz yeterlidir. 350 mAh bataryaya sahip cihazın dokunmatik gövdesi , nefese tepki veren bir kontrol çipi ve kartuş için bir şaft ile kullanışlı ve hoş. Kullanmaya başlamak için herhangi bir düğmeye basmanız gerekmez (cihazda yoktur), sadece bir nefes alın ve hoş kokulu buhar sizi hemen memnun etmeye başlayacaktır.

Kavanoz ağzının kolayca sığabileceği geniş açıklık sayesinde yeniden doldurma son derece uygundur ve uygun silikon tapa açıklığı güvenli bir şekilde kapattığı için dökülme konusunda endişelenmenize gerek yoktur. Elf Bar RF350 elektronik sigara, sadeliğe dayalı zarif bir tasarımı korurken aynı zamanda ürünleri için en rekabetçi fiyatı sunuyor. Ayrıca oldukça kullanıcı dostu bir cihazdır. Cihaz plastik bir kutu içinde paketlenmiştir. Bu durumda, önceden yüklenmiş bir bölme ile bölme modunu bulacaksınız. İlk kez kullanabilmek için çıkarmanız ve altındaki contayı çıkarmanız gerekir.

Elf Bar RF350 Elektronik Sigara Özellikleri;

350mAh dahili pil ile çalışır
Kompakt tasarım ve cep dostu boyut
350mAh dahili pil ve 1,6 ml kapasite
C Tipi şarj bağlantı noktası
Şarj Gerilimi: 5V
Aşırı Şarj Akımı: > 1A
Malzeme: PC + ABS

Elf Bar RF350 Pod Kartuş;

İnce gövdeli doldurulabilir kapsül sistemi
Kapasite: 1.6ml
Bobin Direnci: 1.2ohm
Malzeme: PCTG

Teçhizat:

Elf çubuğu RF350 cihazı;
Elf çubuğu RF350 kartuşu;
Şarj için C Tipi kablo;
Talimat;

Güncelleniyor…
  • Sepetinizde ürün bulunmuyor.